Laser Prime

Blog'as

Specialistė patarė, kaip atjauninti veido odą be skalpelio ir adatų

Kiekviena moteris nori išsaugoti savo veido odos grožį ir sustabdyti senėjimo požymius nesiėmant drastiškų priemonių, bet ieškant tikrai efektyvių grožio puoselėjimo būdų. Šiais laikais pasirinkimo tikrai daug, pradedant mezoterapija, užpildais, rūgštinėmis procedūromis ir baigiant aparatine metodika- ultragarsas, radiodažnis, lazeriai, mikrodermabrazija, šalčio terapija ir kitos. Pasak Beatos Apanavičienės, grožio salono „Laser Prime“ specialistės, ieškant efektyvios procedūros, pirmiausia reikia pasirinkti profesionalų specialistą, kuris įvertintų kliento sveikatos ir odos būklę, parinktų individualius poreikius atitinkantį gydymą ar terapiją.

„Vyrauja klaidingas įsitikinimas, kad jau ,,ant bangos’’ esanti procedūra man kaip ir draugei atneš geriausius rezultatus’’. Deja, bet tokio pat „wow“ efekto gali ir nebūti, jeigu procedūra nebus pritaikyta būtent Jūsų odos individualiems poreikiams, nes juk kiekviena oda unikali, skirtinga ir procedūros turi būti parenkamos būtent pagal Jūsų odos tipą ir esamą jos būklę. Taip pat visada verta prisiminti, kad išvaizda yra mūsų vidaus atspindys, todėl tai ką valgome ir kaip rūpinamės savo kūnu šiandien, parodys kaip atrodysime rytoj“, – akcentuoja Beata Apanavičienė.

Kas dažniausiai naudojasi veido atjauninimo procedūromis

Anot pašnekovės, odos jauninimo procedūras dažniausiai renkasi moterys, sulaukusios 40-ties arba po tam tikrų gyvenimo etapų, kuomet gana staigiai pasikeičia oda, atsiranda raukšlių, prarandamas odos stangrumas. Taip pat vis daugėja ir vyrų, besirūpinančių savo išvaizda.

Kokia procedūra yra tarp populiariausių

Pastaruoju metu itin didelio susidomėjimo sulaukia nechirurginio veido patempimo procedūros. Viena moderniausių technologijų yra RF liftingas (angl. Radio frequency lifting). Tai pažangi patentuota unipoliarinė radiodažnio technologija, leidžianti saugiai ir efektyviai šildyti audinius iki reikiamos temperatūros įvairiame gylyje, priklausomai nuo norimo efekto. Procedūros metu intensyvios energijos pagalba sustangrinama ir patempama oda, siekiant pagerinti jos tekstūrą, inicijuojant kolageno skaidulų gamybą.

„Atliekant procedūrą, pagal specialisto parinktą radijo bangų intensyvumą ir veikimo gylį, oda šildoma maždaug iki 39 laipsnių. Tai padeda aktyvuoti kolageno skaidulas. Procedūra visiškai neskausminga ir net maloni, nes jos atlikimo metu juntama švelni šiluma. Veido zonos jauninimo procedūra dažniausiai užtrunka apie 40 min. Ji gali būti atliekama veido, kaklo, dekolte ir (ar) pagurklio zonose. Radijo dažnio procedūra taip pat taikoma ir kitoms kūno vietoms. Dažniausiai teigiamas efektas matosi iš karto po apsilankymo. Priklausomai individualių odos savybių bei tolimesnės priežiūros, atjauninta oda išlieka maždaug 6–12 mėn. Laikantis rekomendacijų, atliekant palaikomąsias procedūras, pokytis matomas net ir iki poros metų“, – pasakoja B. Apanavičienė

Svarstantiems išbandyti RF liftingą pirmą kartą, Beata rekomenduoja kelias dienas iki procedūros gerti kuo daugiau vandens, mažiausiai 1.5 – 2l per dieną, 5–7 dienoms nutraukti rūgštinių preparatų ir retinolio naudojimą. Taip pat prieš procedūrą svarbu pasikonsultuoti su specialistu, kuris turi klientui pateikti individualias rekomendacijas. Saugumas, kokybė ir specialisto patirtis yra svarbiausi kriterijai, kuriais reikėtų vadovautis renkantis veido atjauninimo procedūrą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

IŠBANDYKITE EFEKTYVIAUSIAS GROŽIO PROCEDŪRAS

Rezervuoti